Skip to main content
#
Røyskatten Utstopping Eftf.
HjemTjenester - Røyskatten utstoppingProdukter - Røyskatten utstoppingFAQ Røyskatten utstoppingFlåing\BehandlingBilderKontakt Røyskatten utstoppingLinker
Tjenester 

Foruten utstopping leverer vi også tjenester innen:  

Rensing:

Det er endel gamle preparater rundt om som både beggynner å se og lukte ille. Vi kan få nytt liv i ditt gamle preparat. Jobben går da ut på å vaske hele fuglen\dyret, å om nødvendig bløyte opp deler som må gjøres om.

Rensing av fugler\dyr etter brann skader er også innen et felt vi har mange jobber. Både private og store firmaer som driver med skade begrensning \ forsikring leverer til oss.

Reparasjon:

Noen er så uheldige -å tippe sitt preparat fra hylla -at hunden går til angrep-preparatet faller ned fra veggen, eller som i det verste tilfelle jeg har hatt inne: En gutt slapp en fugel ut av vinduet 2 etg. for å se om den kunne fly - noe som resulterte i to avbrekte vinger løse øyne og noen rare bein\kropps stillinger. Dette var en stor jobb men trofeet ble reddet.

Vannskader er også en bit som går inn under reparasjon. Feks. ved vann lekasje i kjeller, hvor bjørnen lå som rugg montasje på gulvet foran peisen.

Det meste kan fikses.Vent ikke for lenge, ta kontakt med en gang uhellet er ute.

Sign Guest Book  View Guest Book 

Røyskatten utstopping eftf.
 Kongsberg/Hønefoss

Brev/besøks adr: Wernerløkka 23, 3612 Kongsberg
Tlf: 92 82 48 52

Email:  post@preparant.com

 

Design Your Own Website, Today!
iBuilt Design Software
Give it a try for Free